Resultater ved tandblegning med vores produkter

 

Tandblegnings resultater

 

Tandblegningsprodukter har til formål at fjerne uønskede misfarvninger som tændernes emalje efterhånden pådrager sig fra blandt andet tobaksrygning, kaffe, rødvin og meget andet. Med en hjemme tandblegning kan du genvinde selvtilliden med perlemorsfarvede hvide tænder og genfinde lysten til at smile. 

Synlige resultater med det samme

Til venstre ses et billede henholdsvis før og efter, at et person har anvendt vores tandblegning. Personen havde tydelige misfarvede tænder i både over- og undermund. Resulaterne er meget synlige og er opnået i løbet af kun 20 dage med vores tandblegnings kits. Produktet som blev anvendt, er det nye Tandblegnings Kit 22%.

Brugere skal regne med at kunne se en ændring i farven på deres tænder allerede efter 3 dage. Efter 20 dage vil tænderne være flotte og stabilt hvide. Resultaternes holdbarlig afhæger af, hvor godt du passer på dine tænder. Men uanset hvad, vil der efterhånden kommer misfarvninger igen i løbet af 12 måneder.

 

Vores tandblegning gør mere end bare at give hvidere tænder

 

Udover at give dig et flot hvidt smil, så går vores produkter ind og forebygger fremtidige misfarvning af tænderne. Misfarvninger har det med at avle misfarvninger, så det kan være en god at ide, at få dine tænder resnet i bund. Endvidere hjælper blegningen på betændelse i tandkødet og dårlig ånde, da mange bakterier i munden ikke er i stand til at overleve tandblegningen.

Gå til vores tandblegnings kits