Om Tandblegning.dk

 

Om Tandblegning.dk

 

Tandblegning.dk er en danskejet virksomhed, der stræber efter at blive din førende leverandør af hjemme blegnings midler. Vi tilbyder en masse unikke tandblegningsprodukter i høj kvalitet, der gør det langt nemmere og meget mere bekvemt for alle at få flotte hvide tænder hjemme. Vores mål er at kunne give dig muligheden for et flottere smil uden, at det skal koste en formue.

Godkendte kvalitets produkter

På Tandblegning.dk sælger vi kun nøje udvalgte og gennemteste produkter, som vi hundrede procent kan stå inde for. Alle vores produkter er CE-godkendt, produceret i USA og pakket af medicinske professionelle. Mange afholder sig fra hjemmeblegning fordi de ikke stoler på tandblegningsmidlerne til håndkøb. Vores tandblegningsprodukter er imidlertid fuldstændig identiske til de som førende professionelle tandlæger anvender verden over, når de udfører professionelle blegninger.

Fragt og levering

Vi sælger vores varer til priser som alle kan være med på, og vi tilbyder altid gratis levering. Vi tilbyder endvidere dag til dag levering, så du potentielt kan modtage dine tandblegningsnings produkter dagen efter din bestilling.

Måtte du have nogen spørgsmål kan du skrive til os på info@tandblegning.dk. Vi besvarer alle mails indenfor 24 timer, og som regel meget hurtigere.