Hvide tænder

Få flotte hvide tænder

- Brug vores kvalitetstestede tandblegningsprodukter og få et pænt hvidt smil!

 

Der findes mange måder at få hvide tænder på. En metoder, som virkelig er på vej frem er tandblegning. Det går ud på, at du behandler dine tænder med en gele, der går ind og regulerer og fjerner eventuelle misfarvninger på dine tænder. Vores produkter er gennemtestede og garanterer dig et flot og optimalt resultat i form af et naturligt hvidt smil - uden misfarvninger og gullige nuancer.

 

Vi er specialister i tandblegning og har udviklet vores eget produkt i form af et tandblegnings kit, som du kan bestille online her:

 

 

 

Hvide tænder er vigtigt for førstehåndsindtrykket

 

Vi lever i et samfund, hvor udseendet betyder utroligt meget. I situationer som jobsamtaler, dates, etc. kan det være afgørende, at du gør et godt indtryk, og dit smil vil have en vigtig indvirkning på dette. Sunde hvide tænder signalerer, at du er tjekket og har overskud - værdier som mange vægter utroligt højt. Det hvide smil er blevet utroligt moderne, og vi ser Hollywood stjerner, musikere og reality stjerner med flotte hvide tænder i fjernsynet hele tiden. Mennesker er født med forskellige typer tænder, og det er bestemt ikke alle, der kan få kridhvide tænder, blot ved at børste dem grundigt.

 

Sådan får du hvidere tænder

 

Hemmeligheden bag de kendtes flotte tænder er tandblegning, som er rigtig meget oppe at vende for tiden. Grunden til, at dine tænder får gul/brune nuancer er fordi de misfarves, hvilket er en naturlig ting, der sker med tiden. Her er ting som kaffe, the, rødvin og cigaretter de store syndere. Misfarvninger kan ikke børstes væk med en tandbørste, og hvis du gerne vil blive kvit med misfarvningerne, så kræver det en tandblegning.

 

Sådan virker blegningen

 

Blegningsmidler går ind og fjerne de uønskede misfarvninger fra din emalje, så du kan opnå det flotte hvide smil igen. Blegningen giver med andre ord dine tænder en frisk ny start, og den er samtidig med at forebygge fremtidige misfarvninger. En blegning i hjemmet er yderst ufarligt, hvis du følger instruktionerne punktligt. Dog skal du være opmærksom på ikke at anvende nogle former for tandblegning, hvis du har huller i tænderne eller andre problemer med tænder. For dokumentation af vores kvalitetsprodukter, kan vi henvise til vores resultatside.