Kundernes meninger er vigtige for os

 

Her kan du læse, hvad kunderne mener om vores tandblegning. Vi samler på glade kunder og hvis du har ris/ros, så føl dig velkommen til at send en mail til info@tandblegning.dk.

 

PREBEN: – RØDVINS DRIKKERI GAV MIG MISFARVEDE TÆNDER

 

Jeg har drukket meget rødvin igennem hele mit voksen liv. Mine tænder er blevet mørke gennem årene. Derfor valgte jeg at blege mine tænder med et hjemme tandblegings sæt. Jeg kan ikke klage over de resultater som jeg opnåede på ved brug af hjemme tandblegnings sættet som jeg købte hos Tandblegning.dk.

Preben Winther | Esbjerg

 

JULIE – ØNSKEDE SIG ET HOLLYWOOD SMIL

 

Efter jeg havde bestilt mit hjemme tandblegnings sæt hos Tandblegning.dk, var jeg lidt i tvivl om hvorvidt det ville virke eller ej. Jeg havde efterhånden hørt meget og læst endnu mere om disse tandblegningsmidler. På forskellige hjemmesider.

 

Efter mange overvejelser besluttede jeg mig dog for at give det en chance, da jeg intet havde at tabe, men alt at vinde. Mine tænder var meget misfarvede, ja decideret grimme, hvilket resulterede i at jeg smilede mindre og mindre.

 

Selve oplevelsen med at blege tænderne var overvejende positiv.

 

Jeg må sige at min oplevelse med hjemme tandblegning har overgået al forventning. Allerede efter anden gang jeg brugte det kunne jeg begynde at se resultater. Jeg har nu næsten et ”Colgate smil” og føler også at mine tænder er blevet stærkere. Udover et flot hvidt smil, har jeg også genfundet den glæde der er ved at smile. Det har virkelig gjort at min hverdag bare er blevet meget mere positiv, og jeg kan virkelig mærke at omverdenen smiler tilbage til mig.

 

Hvis der er nogen der går med samme problem som jeg havde inden jeg startede med hjemme tandblegning, så vil jeg anbefale enhver at prøve det. Det gør en forskel, og du vil elske dig selv for at kunne finde smilet frem igen. Jeg vil give mine bedste anbefalinger til Tandblegning.dk, hvor der er mange gode informationer at finde.

 

Tak for et godt produkt

Julie Kristoffersen | København Ø

 

BENNY – BRUGTE TANDBLEGNINGS SÆTTET FRA TANDBLEGNING.DK OG FIK SELVTILLIDEN TILBAGE

 

Jeg kiggede på nettet efter et god tog billigt tandblegnings sæt. Mine erfaringer med hjemmetandblegning var ikke så store.

 

Jeg havde kun prøvet det en gang før jeg started med behandlingen med tandblegnings sættet købt hos Tandblegning.dk. Første gang jeg prøvede hjemmetandblegning var med et billigt product købt hos en leverandør på en anden hjemme side. Det gav ikke så gode resultater som Tandblegning.dk gjorde. Jeg tror faktisk at tandbleging.dk har Danmarks bedste produkt. Det siger flere af mine venner også, som har prøvet tandbleging hjemme rigtig mange gange.

 

Jeg kan klart anbefale at folk køber deres tandblegnings sæt hos Tandblegning.dk. Jeg fik en rigtig flot smil igen og fik dermed min selvtillid igen. Det betyder meget, da jeg nu tør at smile og vise tænder til mine kollegaer på arbejdet.

Benny Jessen | Liseleje

 

SUSANNE – HVIDE TÆNDER PÅ 2 UGER

 

Jeg brugte tandblegnings sættet i 2 uger og kunne se en kæmpe forskel. Det er vigtigt at man følger instruktions bogen nøje tror jeg. Det sæt som man kan købe via Tandblegning.dk har en rigtig god manual, som indeholder billeder der er nemme at forstå. Det hjalp mig rigtig meget.

Jeg er nu blevet stolt ved mine tænder og synes faktisk at det ligner at jeg har et rigtig film-stjerne-smil. Der er I hvert fald ingen tvivl om at det er det som dem fra Hollywood de gør J

God fornøjelse til alle der handler hos Tandblegning.dk.

Susanne Eje | Århus

 

KLAVS - KAFFE OG THE GAV MIG GULE TÆNDER – TÆNDERNE ER HVIDE NU!

 

Tandblegning.dk er klart noget jeg vil anbefale til dig der skal have hvide tænder.

 

Jeg blev overrasket over den effekt det tandblegnings sæt som jeg købte hos Tandblegning.dk rent faktisk havde på mine misfarvede tænder. Jeg har nemlig aldrig troet på at tandblegnings sæt  virker, men det gør det! Jeg havde aldrig prøvet det før og jeg kender heller ikke nogen der har prøvet tandblegning hjemme, men jeg havde læst en del på Internettet om emnet.

 

Jeg havde som sådan ikke grimme tænder før, men jeg havde da lettere misfarvede og lidt gule tænder. Det gule på mine tænder er uden tvivl kommet fordi jeg drikker omkring 6-8 kopper kaffe hver dag. For 2 måneder siden ringed jeg til 2 forskellige tandlæger og spurgte hvad en tandblegning ville koste. Prisen hos tandlægen var rystende høj og var begge steder over 2.000 kr. Da jeg ikke har specielt mange penge til mig selv hver måned, så tænkte jeg at der matte være andre løsninger der ude.  Jeg begyndte at kigge mig om efter nogle alternativer, og faldt her over Tandblegning.dk.

 

Jeg gik en del tid og tænkte over det og prøvede en dag at bestille et tandblegnigs sæt for at prøve det af. Jeg gjorde det, at jeg tog nogle billeder som jeg kunne bruge til at se om det havde nogen effekt, inden jeg gik igang. Allerede efter første gang fandt jeg ud af at billederne ikke var nødvendige, for det var tydeligt at se forskellen. Jeg blev virkelig glad for de hvide tænder, som jeg havde fået efter at have brugt mit hjemme tandblegnings sæt.

Klavs Bjerre | Falster

 

MICHAEL - VENNERNE KUNNE SE DET MED DET SAMME

 

Jeg fik meget positiv respons fra vennerne, men der var ikke mange der troede på at det altså var noget jeg selv havde gjort. Jeg fik derfor nogle venner til at prøve det og vi er nu flere i min omgangskreds der har fået hvidere tænder. Min erfaring (og mine venners erfaring) med Tandblegning.dk har været meget positiv og jeg er glad for at det var denne løsning med et hjemme tandblegnings jeg valgte fremfor at gå til en klinik der ville have kostet mig hele min opsparing.

Michael Andersen | Frederiksberg

 

MAJKEN HAR RØGET I 10 ÅR – MEN FIK HVIDERE TÆNDER IGEN VED AT KØBE ET TANDBLEGNINGS SÆT HOS TANDBLEGNING.DK

 

Jeg har røget cigaretter I 10 år og har derfor gule tænder. Samtidig drikker jeg kaffe og the hver dag. Jeg købte et tandblegnings sæt hos Tandblegning.dk for at få rettet lidt op på den dårlige farve på mine tænder.

 

Jeg kan varmt anbefale Tandblegning.dk til dig der skal have hvide tænder på en hurtig og billig made. Jeg bestilte mit sæt en onsdag aften og havde det allerede I min postkasse fredag formiddag. Det kalder jeg god service.

Majken Krogh | Svendborg